Evelina

Evelina Lindqvist

Bor i Kungsängen, spelar bas och dansar i föreställningen.
Sponsra Evelina! pdf icon

Vad är den största utmaningen med Galamanta?

För mig personligen är det rent musikaliskt. Jag och Christian hade kontakt under tiden han skrev stycket, där han frågade mig hur stämman passade. Jag ville utmana mig själv och ger mig nu på en svårare basstämma än jag någonsin spelat förut. Detta stycke kräver otroligt mycket koncentration med alla dess taktbyten, accelerationer, tempo- och tonartsbyten om vartannat. Att jag dessutom ska skifta mellan att spela bas och dansa på scenen mitt i stycket är också en rolig och tuff utmaning.

Vad får publiken uppleva i London?

De kan förvänta sig en fartfylld och känslosam föreställning med blandade konstformer på ett annorlunda sätt. Fantastisk musik och skådespeleri som berör på djupet. Människor som utmanar fördomar och tänjer på gränser. Föreställningen är ju unik eftersom den skapats av professionella, som har arbetat tillsammans med vår ensemble av människor med olika förutsättningar. 

Vad ser du mest fram emot med föreställningen?

Att få göra föreställningar med hela Galamantaensemblen är fantastiskt roligt! Jag hoppas att många som ser föreställningen blir berörda på något sätt. Det är viktigt att föreställningar som denna sprids till många. London är en fantastisk möjlighet att få göra det.

Beskriv med tre ord, vad Galamanta har gett dig!

Glädje, inspiration, utmaningar.